מתכון לפסטה + רוטב מבית סופיצה

I4MIIMHZ5Mהמתכון מתייחס ל-4 מנות.
המתכון מבית סופיצה- מסעדה איטלקית חלבית כשרה בתל אביב

בצק פסטה:

1/2 קילו קמח
2 כפות שמן זית
2 ביצים
2 כפיות שטוחות מלח
3/4 כוס מים

לערבב הכל יחד
ללוש כ-10 דקות ולתת לנוח בתוך קערה מכוסה עם מגבת כ-1/2 שעה
ללוש שוב 10 דקות
לרדד את הפסטה במכונת פסטה ולחתוך לצורה האהובה עליכם (אנחנו ממליצים על פפרדלה – פסטה רחבה וארוכה)

רוטב:

5 שיני שום
10 עגבניות קצוצות
1 יח’ כרישה
1/2 פלפל חריף קצוץ
3 גבעולי אורגנו טרי

מטגנים הכל במחבת, מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם.
במקביל מרתיחים סיר עם מים, כשהמים רותחים מכניסים את הפסטה לבישול עד שהיא צפה
מעבירים את הפסטה ישירות למחבת עם הרוטב

בתאבון!