תקופת “בין המצרים” היא תקופה הנמשכת שלושה שבועות, בין 17 בתמוז ל-9 באב, התקופה שבין היום בו הובקעה חומת ירושלים ועד היום בו חרב בית המקדש. לפי המסורת היהודית ישנם כמה איסורים בתקופה הזו, כמו איסור על אכילת מוצרי בשר.
ישנן מסעדות שנערכות במיוחד, וישנן מסעדות חלביות, בהן מותר לאכול את כל המנות, גם בימים אלה.
סופיצה היא מסעדה איטלקית כשרה בתל אביב בה תוכלו ליהנות ממנות חלביות כשרות כל השנה, וגם בין המצרים.
תוכלו למצוא במסעדה מגוון מנות חלביות כשרות כגון:
לזניה עסיסית עשירה בגבינות הנאפית בתנור אבן
פסטה טרייה בעבודת יד במגוון רטבים מיוחדים
פיצה דקה וקריספית עם מבחר תוספות וגבינת מוצרלה איכותית
קלצונה – מאפה איטלקי אמיתי ממולא בגבינות, תרד ופסטו